Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Εφαρμογή πρακτόρων
Αρχική Σελίδα

FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Κίνα FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED Πιστοποιήσεις
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αποδοτική υπηρεσία. Εκτίμησα ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερες επιχειρήσεις!

—— Jake

Είμαι τόσο ευτυχής ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την καλές επικοινωνία και τη συνεργασία!

—— David

Είμαι Online Chat Now

FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Ετήσιες πωλήσεις : 200million-600million
Ιδρύθηκε Έτος : 2001
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η καλύτερη εταιρία τύχης, ΕΠΕ καθιερώθηκε στο έτος 2001, που έχει τους ανώτερους επαγγελματίες με το σύνολο της εμπειρίας διεθνούς εμπορίου χάλυβα 5-28 ετών για να παρέχει την επαγγελματική υπηρεσία για τους πελάτες, που ειδικεύτηκε στην εισαγωγή και να εξαγάγει όλα τα είδη σιδήρου και χάλυβα, πρώτων υλών και εξοπλισμών.

Με την παγιωμένη ισχυρή σχέση με το lage περισσότερο από 50 και τους μέσους κατασκευαστές χάλυβα κλίμακας και πολλούς μικρής κλίμακας μύλους χάλυβα στην Κίνα, και με ευρέως τη συνεργασία με πολλές μεγάλες και μέσες επιχειρήσεις κλίμακας πέρα από τον κόσμο, απολαμβάνουμε τις αγορές που καλύπτουν την Κορέα, την Ιαπωνία καθώς επίσης και τη Νοτιοανατολική Ασία, το Βιετνάμ, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Νότια Αμερική, την Τουρκία, την Αφρική και άλλες περιοχές κ.λπ.
 

Θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε για να αγοράσουμε τα κινεζικά προϊόντα χάλυβα από τους περισσότερους κατάλληλους μύλους, σε ανταγωνιστική τιμή, με την καλή ποιότητα και με την καλύτερη υπηρεσία.
Θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε να εισαγάγουμε το σιδηρομετάλλευμα, το απόρριμα χάλυβα, τον ακατέργαστο χυτοσίδηρο, το κατάλυμα/την πλάκα σας καθώς επίσης και τα προϊόντα και τους εξοπλισμούς χάλυβα στην Κίνα και άλλες χώρες.
Θα μπορούσαμε επίσης να παρέχουμε υψηλό - υλικά και προϊόντα ποιοτικού χάλυβα σε compatitive τιμή από άλλες χώρες από την Κίνα.

 

Ειδικευόμαστε επίσης στην εισαγωγή και την εξαγωγή για όλα τα είδη σιδήρου και χάλυβα, απορρίματος πλινθωμάτων κραμάτων Al σιδηρούχου και μη σιδηρούχου (ADC12). Σε περίπτωση μη σιδηρούχου απορρίματος, είμαστε ειδικευμένοι στην επιχείρηση φύλλων αλουμινίου, το υλικό κυρίως από τη βιομηχανία τροφίμων, το γιαούρτι κ.λπ….


Είμαστε κινεζικά:

Τα σύνολα έδρας μας - επάνω στο κέντρο της ηπειρωτικής χώρας της Κίνας, ξέρουμε καλά για το πώς να διαχειριστούμε όλους τους καλούς κινεζικούς μύλους. Έχουμε ενισχύσει τις καλές σχέσεις με πολλές μεγάλες και τους μύλους μέσος-κλίμακας όπως WISCO, ο κύριος χάλυβας (Shougang), Ansteel, Baosteel, Maanshan, Baotou, Shagang, Tisco, το Ναντζίνγκ, Xinyu, Hanye, Lianyuan, Xiangtan, Jiuquan, Jinan, Laiwu, Panzhihua, Beitai, Liuzhou, Kunming, το Nanchang (Changli), Xingtai, Shaoguan, Pingxiang, Zhujiang, ο χάλυβας Ningbo, CPIT (Daye, Xingcheng και Shijiazhuang) κ.λπ. καθώς επίσης και πολλοί μέσοι ή μικρής κλίμακας μύλοι καθ' όλη τη διάρκεια των προηγούμενων ετών σύνδεσης ή/και επιτυχούς συνεργασίας.

 

Κίνα FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ο μόνος πράκτορας του κινεζικού χάλυβα είναι ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ!

                    

CWho είμαστε:
Είμαστε καλύτερη εταιρία τύχης, ΕΠΕ:
-Μια κορυφαία κινεζική επιχείρηση χάλυβα που ιδρύεται το 2001.
-Κατοχή των ανώτερων επαγγελματιών με τη διεθνή εμπειρία χάλυβα πάνω από 26 ετών στην Κίνα.
-Με τις στενές επαφές με τους περισσότερους κινεζικούς μύλους χάλυβα.
-Για να παρέχει την ανταγωνιστικότερη τιμή από τους περισσότερους κατάλληλους κινεζικούς μύλους χάλυβα, εξειδικευμένους στην εισαγωγή και την εξαγωγή όλων των ειδών σιδήρου και χάλυβα, καθώς επίσης και πρώτων υλών.
-Για να παρέχει την επαγγελματική υπηρεσία για τους πελάτες.
-Η ποσότητα εξαγωγής μας είναι το 2015 over700,000.00MT.
-Ο μέγιστος ετήσιος κύκλος εργασιών μας είναι 600 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ.
Hv γραφείο οργάνωσης/μόνοι πράκτορες στο Βιετνάμ, την Ινδία, το Ντουμπάι, και αυτοί απολαμβάνουμε τις καλές επιχειρήσεις με μας.
Ψάχνουμε τώρα τους μόνους πράκτορες σε άλλες χώρες.
Θα είστε ο επόμενος μόνος πράκτορας ενός τοπ κινεζικού προμηθευτή χάλυβα παρακαλώ ακριβώς μας έρχεστε σε επαφή με τώρα!!Το cWho μπορεί να είναι (ο μόνος) πράκτοράς μας:
Με την καλή εμπειρία στις επιχειρήσεις χάλυβα, καλές συνδέσεις με τα διάφορα endbuyers στη χώρα, για να είναι ισχυρός στην ανάπτυξη των νέων πελατών.
 
Ευθύνη πρακτόρων:
Ο πράκτορας πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες αγοράς συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των απαιτήσεων και να υποβάλει έκθεση στο καλύτερο τύχης για να αναλύσει τακτικά τη ζήτηση στην αγορά, θα αναπτύξει το νέο πελάτη και θα μας φέρει τη νέα επιχείρηση σε.

Πολιτική προστασίας πρακτόρων:
Οποιοσδήποτε πελάτης που παρουσιάζεται από τον πράκτορα θα διαχωριστεί μέσω αυτού του πράκτορα στη λογική περίοδο. Εάν επιλέγεστε για να είστε ο μόνος πράκτοράς μας στη χώρα/την περιοχή σας, όλες οι διαταγές σχετικές με το έδαφός σας θα μοιραστούν το περιθώριο με σας.

Κέρδος πρακτόρων:
Ο πράκτορας θα απολαύσει min.30% του συνολικού καθαρού περιθωρίου (το καθαρό συνολικό περιθώριο μέσων περιθωρίου αφαιρεί τις οικονομικές δαπάνες), το οποίο πρόκειται να πληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες μετά από την τύχη που λαμβάνει καλύτερα την πληρωμή από τους πελάτες.

Μας ελάτε σε επαφή με:
Προσθέστε: Μονάδες 9-16, 47/F., πύργος παγκόσμιου εμπορίου, Νο 686, λεωφόρος Jiefang, Wuhan, Κίνα
Τηλ.: +86-27-8544 fax 8800: +86-27-8544 8789 κινητά: +86-1380 7179 585
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το rebecca@fortune-best.com

             το steel@fortune-best.com

Ιστοχώρος: το www.fortune-best.com

 

Στοιχεία επικοινωνίας
FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Olen Yu

Τηλ.:: 86-27-8544 8800

Φαξ: 86-27-8544-8789

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)