Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Εφαρμογή πρακτόρων
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαραμορφωμένοι φραγμοί χάλυβα

AISI, Rebar 6mm/σίδηρος χάλυβα ASTM HRB 400 ράβδοι για την κατασκευή

Κίνα FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED Πιστοποιήσεις
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αποδοτική υπηρεσία. Εκτίμησα ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερες επιχειρήσεις!

—— Jake

Είμαι τόσο ευτυχής ότι θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την καλές επικοινωνία και τη συνεργασία!

—— David

Είμαι Online Chat Now

AISI, Rebar 6mm/σίδηρος χάλυβα ASTM HRB 400 ράβδοι για την κατασκευή

AISI, ASTM HRB 400 Steel Rebar 6mm / Iron Rods For Construction
AISI, ASTM HRB 400 Steel Rebar 6mm / Iron Rods For Construction AISI, ASTM HRB 400 Steel Rebar 6mm / Iron Rods For Construction AISI, ASTM HRB 400 Steel Rebar 6mm / Iron Rods For Construction

Μεγάλες Εικόνας :  AISI, Rebar 6mm/σίδηρος χάλυβα ASTM HRB 400 ράβδοι για την κατασκευή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FB
Πιστοποίηση: ISO,SGS
Αριθμό μοντέλου: HRB 400

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100mt/size
Τιμή: 300-500USD/MT
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΛΟΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΥΛΟΥ
Χρόνος παράδοσης: από τη διαπραγμάτευση
Δυνατότητα προσφοράς: 700000MT/year
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πρότυπο: AISI, ASTM, BS, DIN, ΜΒ, JIS Βαθμός: HRB400
Διάμετρος: 6mm15mm Μήκος: 6--12m
Πάχος: 220mm Τεχνική: Καυτός - κύλησε, ενωμένος στενά
Υψηλό φως:

steel reinforcement bars

,

deformed reinforcing bars

Παραμορφωμένες ράβδοι σιδήρου φραγμών 6mm/χάλυβα χάλυβα HRB 400 Rebar/για την κατασκευή

 

Περιγραφή:

Οι φραγμοί ενίσχυσης είναι hot-rolled χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά υλικά χάλυβα. Τα περισσότερα rebars κυλιούνται από τα νέα καταλύματα χάλυβα, αλλά άλλα κυλιούνται από τις ράγες συντριμμιών ή σιδηροδρόμου χάλυβα. Rebars απαιτούνται για να περιέχουν κάποιο είδος του προσδιορισμού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει το μύλο που παρήγαγε το φραγμό χάλυβα ενίσχυσης.

 

Οι φραγμοί χάλυβα ενίσχυσης χαμηλός-δύναμης έχουν μόνο τρία σημάδια που προσδιορίζουν το μύλο που παρήγαγε το φραγμό, το rebar μέγεθος, και τον τύπο χάλυβα χρησιμοποιούμενο. Ο υψηλής αντοχής χάλυβας ενίσχυσης χρησιμοποιεί ένα συνεχές σύστημα γραμμών για να παρουσιάσει βαθμό χάλυβα.

Τύποι Rebar

  • Rebars χάλυβα άνθρακα: Αυτό είναι ο πιό κοινός τύπος rebar και αναφέρεται μερικές φορές ως «μαύρος φραγμός.» Είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστο αλλά διαβρώνει ευκολότερα από άλλους τύπους, που καθιστούν το ακατάλληλο στις περιοχές που είναι υπαγόμενες στην υψηλή υγρασία ή στις δομές που εκτίθενται συχνά στο νερό. Πολλοί θεωρούν rebars χάλυβα άνθρακα η καλύτερη επιλογή σε όλους τους άλλους τύπους κατασκευών, εντούτοις.
  • Ενωμένο στενά ύφασμα καλωδίων: Το ενωμένο στενά ύφασμα καλωδίων γίνεται από μια σειρά χάλυβα κάθετα και ένωσε στενά ηλεκτρικά καθόλου οι διασταυρώσεις χαλύβδινων συρμάτων. Το ενωμένο στενά ύφασμα καλωδίων είναι επίσης γνωστό ως WWF. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πλάκα--επίγειες πλάκες όπου το έδαφος έχει συμπιεστεί καλά. Μια βαρύτερη επεξεργασία του ενωμένου στενά υφάσματος καλωδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους τοίχους και τις δομικές πλάκες πατωμάτων. Αυτό χρησιμοποιείται συνήθως στο οδικό πεζοδρόμιο, οχετοί κιβωτίων, δομές αποξηράνσεων, και στα μικρά συγκεκριμένα κανάλια.
  • Φραγμοί ενίσχυσης μετάλλων σε φύλλα: Η ενίσχυση μετάλλων σε φύλλα χρησιμοποιείται συνήθως στις πλάκες πατωμάτων, τα σκαλοπάτια, και την κατασκευή στεγών. Η ενίσχυση μετάλλων σε φύλλα αποτελείται από την ανοπτημένη κλίση κομματιών χάλυβα φύλλων corrugations περίπου του 1/16 μιας ίντσας βαθιάς με τις τρύπες που τρυπιούνται με διατρητική μηχανή στο κανονικό διάστημα.
  • Εποξικός-ντυμένα Rebars: Εποξικός-ντυμένα rebars είναι ακριβά και χρησιμοποιημένα στις περιοχές που θα είναι σε επαφή με το θαλασσινό νερό ή όπου ένα πρόβλημα διάβρωσης είναι επικείμενο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το επίστρωμα μπορεί να είναι πολύ λεπτό έτσι οι φραγμοί πρέπει να διαταχτούν από έναν αξιόπιστο προμηθευτή.
  • Ευρωπαϊκά Rebars: Αυτά τα rebars αποτελούνται χαρακτηριστικά από το μαγγάνιο έτσι τείνουν να κάμψουν ευκολότερα. Δεν είναι κατάλληλοι για τη χρήση στις περιοχές που είναι επιρρεπείς σε ακραίες καιρικές συνθήκες ή γεωλογικά αποτελέσματα, όπως οι σεισμοί, οι τυφώνες, ή οι ανεμοστρόβιλοι. Μπορούν να είναι οικονομικώς αποδοτικοί, εντούτοις.
  • Rebars ανοξείδωτου: Το ανοξείδωτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτικός φραγμός χάλυβα ενίσχυσης με την ενίσχυση χάλυβα άνθρακα. Η χρησιμοποίηση των φραγμών ενίσχυσης ανοξείδωτου δεν θα δημιουργήσει τη γαλβανική διάβρωση, και μπορεί να είναι μια οικονομικώς αποδοτική λύση στις περιοχές υποκείμενες στα προβλήματα διάβρωσης ή όπου η επισκευή είναι δύσκολη και ακριβή. Αυτά τα rebars θα κοστίσουν τουλάχιστον οκτώ φορές περισσότερο από εποξικός-ντυμένα rebars, εντούτοις.
  • Γαλβανισμένα Rebars: Γαλβανισμένα rebars είναι 40 φορές ανθεκτικότερα στη διάβρωση από rebars ταύρων άνθρακα, καθιστώντας τους ιδανικούς για τις δομές που θα εκτεθούν βαριά στους υγρούς και υγρούς όρους. Είναι ακριβοί, εντούτοις.
  • Επεκταθε'ντα Rebars πλέγματος μετάλλων ή καλωδίων: Η επεκταθείσα ενίσχυση πλέγματος μετάλλων ή καλωδίων είναι ένα άλλο καλό προϊόν για το σκυρόδεμα. Το επεκταθε'ν μέταλλο γίνεται με την κουρά ενός φύλλου του χάλυβα στις παράλληλες γραμμές που επεκτείνονται έπειτα για να διαμορφώσουν μια μορφή διαμαντιών ή μια τετραγωνική μορφή μεταξύ κάθε μιας που κόβεται. Το επεκταθε'ν μέταλλο χρησιμοποιείται συνήθως ως ενίσχυση στις περιοχές όπου ένα ιδιαίτερο πάχος του ασβεστοκονιάματος απαιτείται, ή για να ενισχύσει την ελαφριά συγκεκριμένη κατασκευή. Η ενίσχυση πλέγματος καλωδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα πεζοδρόμια, τα μικρά συγκεκριμένα μαξιλάρια, ή τις walkable επιφάνειες που δεν λαμβάνουν τις υψηλές ζωντανές ή δαπάνες φορτίων.
  • Γυαλί - ίνα - ενισχύω-πολυμερή Rebars: Παρόμοια με τον άνθρακα η ίνα, rebars GFRP διαβρώνω-πάντα, υπό οποιουσδήποτε όρους. Θα πληρώσετε ακριβά για αυτόν, εντούτοις. Αυτά τα rebars μπορούν να τρέξουν 10 φορές το κόστος εποξικός-ντυμένα rebars.

 

Εφαρμογή:
Οι παραμορφωμένοι φραγμοί χάλυβα χρησιμοποιούνται συνήθως στις ενισχυμένες συγκεκριμένες και ενισχυμένες δομές τεκτονικών. Διαμορφώνεται συνήθως από το χάλυβα άνθρακα, και δίνεται τις κορυφογραμμές για την καλύτερη της τριβής προσκόλληση στο σκυρόδεμα.
 

Προδιαγραφές

Τύπος Παραμορφωμένος φραγμός χάλυβα καυτός - κυλημένος ραβδωτός φραγμός
Τυποποιημένος βαθμός

GB1499.2-2007, HRB335, HRB400, HRB500 και ούτω καθεξής.

BS4449/2005, B500A, B500B Κ.ΛΠ….

SD400, SD500, ASTM A615 Gr.40, Gr60 και ούτω καθεξής.

Μορφή Ραβδωτοί φραγμοί
Ποιότητα Πρωταρχική ποιότητα
Τεχνική Καυτός - κυλημένος
Μέγεθος της διαμέτρου 1232mm, όπως ζητείται
Μήκος 6~12m, όπως ζητείται
Χρόνος παράδοσης 10-30 ημέρες, σύμφωνα με την ποσότητα
Σημείωση Η προσαρμοσμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη (για τη διάμετρο, το μήκος και τα χημικά συστατικά κ.λπ.).

 

Χημική σύνθεση HRB335 HRB400 HRB500 & μηχανική ιδιοκτησία:

Βαθμός Γ ΜΝ Si S Π Ceq

HRB335

HRB400

HRB500

≤0.25 ≤1.6 ≤0.8 0,045 0,045 ≤0.55
Μηχανική ιδιοκτησία
Βαθμός Δύναμη παραγωγής Εκτατή δύναμη Επιμήκυνση
HRB335 ≥335 MPA ≥ 455 MPA ≥ 17%
HRB400 ≥400 MPA ≥ 540 MPA ≥ 16%
HRB500 ≥500 MPA ≥ 630 MPA ≥ 15%

 

Η υπηρεσία μας:

1. σε απευθείας σύνδεση και γρήγορη απάντηση 24 ωρών

2. Ελεύθερο δείγμα προσφερθε'ν

3. Εύκαμπτος όρος πληρωμής με L/C άμεσα, TT, ect

4. Μεγάλος ανεφοδιασμός ποσότητας και σύντομος χρόνος παράδοσης

5. Υπηρεσία μεταπώλησης μεγάλης περιόδου.

 

AISI, Rebar 6mm/σίδηρος χάλυβα ASTM HRB 400 ράβδοι για την κατασκευή 0

 

Ψάχνουμε το μόνο πράκτορα oversea του πράκτορα!

Ο μόνος πράκτορας του κινεζικού χάλυβα είναι WANTED.pdf

 

Το cWho μπορεί να είναι (ο μόνος) πράκτοράς μας:
Με την καλή εμπειρία στις επιχειρήσεις χάλυβα, καλές συνδέσεις με τα διάφορα endbuyers στη χώρα, για να είναι ισχυρός στην ανάπτυξη των νέων πελατών.

Ευθύνη πρακτόρων:
Ο πράκτορας πρέπει να συλλέξει τις πληροφορίες αγοράς συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των απαιτήσεων και να υποβάλει έκθεση στο καλύτερο τύχης για να αναλύσει τακτικά τη ζήτηση στην αγορά, θα αναπτύξει το νέο πελάτη και θα μας φέρει τη νέα επιχείρηση σε.

Πολιτική προστασίας πρακτόρων:
Οποιοσδήποτε πελάτης που παρουσιάζεται από τον πράκτορα θα διαχωριστεί μέσω αυτού του πράκτορα στη λογική περίοδο. Εάν επιλέγεστε για να είστε ο μόνος πράκτοράς μας στη χώρα/την περιοχή σας, όλες οι διαταγές σχετικές με το έδαφός σας θα μοιραστούν το περιθώριο με σας.

Κέρδος πρακτόρων:
Το καθημερινό επιχειρησιακό τρέξιμο κοστίζεται από μόνο του. Δεν καταβάλλουμε στον πράκτορα τη μηνιαίο αμοιβή ή το μισθό. Ο πράκτορας θα απολαύσει min.30% του συνολικού καθαρού περιθωρίου (το καθαρό συνολικό περιθώριο μέσων περιθωρίου αφαιρεί τις οικονομικές δαπάνες), το οποίο πρόκειται να πληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες μετά από την τύχη που λαμβάνει καλύτερα την πληρωμή από τους πελάτες.

Μας ελάτε σε επαφή με:
Προσθέστε: Μονάδες 9-16, 47/F., πύργος παγκόσμιου εμπορίου, Νο 686, λεωφόρος Jiefang, Wuhan, Κίνα
Τηλ.: +86-27-8544 fax 8800: +86-27-8544 8789 κινητά: +86-1380 7179 585
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το rebecca@fortune-best.com

Στοιχεία επικοινωνίας
FORTUNE BEST CORPORATION LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Yuli

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)